Βιωματική Εκπαίδευση

Η υπηρεσία του διδάσκοντα γίνεται πιο διαδραστική μέσω της δικής μας υπηρεσίας. Ευαισθητοποιούμε τους μαθητές στον τομέα της ανακύκλωσης, μέσω των ημερίδων εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας (VR/AR).

Τι κάνουμε?

 

Μέσα από τεχνολογίες του αύριο , αλλάζουμε ένα σχολείο σήμερα.

Στην BrainFirst πιστεύουμε πως όλα ξεκινούν από την εκπαίδευση. Πιστεύουμε στους νέους και επενδύουμε έμπρακτα στην δημιουργία καινοτόμων τεχνολογιών που θα απογειώσει τις δεξιότητες τους.

Η Ιστορία μας

Όλα ξεκίνησαν το 2018 όπου οι συνιδρυτές της BrainFirst λάβανε υποτροφία στο πρότυπο εκπαιδευτικό ίδρυμα, την Ακαδημία Προγραμματιστών της Apple. 

To 2019 κατά τη διάρκεια ενός project με θέμα την εκπαίδευση στην ακαδημία, αντιληφθήκαμε το μεγάλο χάσμα που υπάρχει στα ελληνικά σχολεία ανάμεσα στην τεχνολογία και την εκπαίδευση. Έτσι «γεννήθηκε» η BrainFirst, ένα project που έχει ως όραμα να γεφυρώσει αυτό το χάσμα μέσα από workshops και ημερίδες στα σχολεία.

Σήμερα, εν έτη 2021, έχουμε δημιουργήσει το πρώτο μας προϊόν, την VR εκπαιδευτική ημερίδα με δική μας ανάπτυξη λογισμικού, γυαλιά εικονικής πραγματικότητας και θέμα την ανακύκλωση! 

Φιλοσοφία & Αποστολή

Το όραμα μας είναι να ενισχύσουμε τον τρόπο εκπαίδευσης στα σχολεία δημιουργώντας, σχεδιάζοντας και χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες αλλά και διοργανώνοντας ημερίδες-σεμινάρια για έναν αποδοτικότερο τρόπο χρήσης τεχνολογικών εφαρμογών στην εκπαίδευση.

Βοηθάμε μαθητές να εξερευνήσουν & να μάθουν.

Σκοπός της VR εκπαιδευτικής ημερίδας είναι να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος βιωματικής μάθησης που θα έχει ως αποτέλεσμα την αποδοτικότερη απομνημόνευση και εκπαίδευση των μαθητών, σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο αλλά και θα προσφέρει τον εκσυγχρονισμό των εργαλείων που διαθέτει ένας εκπαιδευτικός. Το αντικείμενο της ημερίδας αφορά τον σωστό τρόπο ανακύκλωσης μέσω μιας εμπειρίαςπαιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας.

Συνεργάτες & Φορείς Επικοινωνίας