Επικοινωνία

Στοιχεία Επικοινωνίας

+30 2102205401

Ωράριο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης

Δευτέρα με Παρασκευή: 9:30am – 5:00pm

FAQ

Πόσο χρόνο χρειάζεται μία ημερίδα;

Με στόχο να εξυπηρετήσουμε ένα σχολείο μέσα σε λίγες διδακτικές ώρες, έχουμε προσαρμόσει τους χρόνους μας, ώστε όλα τα παιδιά να προλαβαίνουν να κάνουν χρήση του VR εξοπλισμού. Ο απαιτούμενος χρόνος είναι 45 λεπτά για κάθε τάξη.

Πληροί τους κανόνες υγιεινής ;

Πληροί τους κανόνες υγιεινής σχετικά με τα πρόσφατα μέτρα κατά του κορωνοϊού, φορώντας μάσκα και ατομικό προστατευτικό πλαστικό ματιών μιας χρήσης.

Πληροί τους κανόνες προσβασιμότητας ;

Το VR έχει αποδεδειγμένα ωφελήσει άτομα με αναπηρία προσφέροντας τους έναν εναλλακτικό τρόπο μιας ρεαλιστικής εμπειρίας που με φυσικό τρόπο θα ήταν δύσκολο εώς αδύνατο να βιώσουν.

Είναι παιδαγωγικά κατάλληλο για την ηλικιακή ομάδα, στην οποία απευθύνεται, και αφορά το σύνολο του μαθητικού πληθυσμού, στον οποίο απευθύνεται ;

Είναι κατάλληλο και προσαρμόσιμο για όλες τις ηλικιακές ομάδες που μπορούν να κατανοήσουναντιληφθούν και χρησιμοποιήσουν τον εξοπλισμό εικονικής πραγματικότητας. Κατά προτίμηση 8+ ετών.

Είναι συμβατό με τις αρχές της σύγχρονης παιδαγωγικής ;

Το πρόγραμμα είναι πλήρες βασισμένο στην βιωματική μάθηση, αφού προσομοιώνει μία ρεαλιστική εμπειρία ανακύκλωσης μέσω της εικονικής πραγματικότητας.

Πόσα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν αν session;

Εώς 28 παιδιά, περίπου όσο μία μεγάλη τάξη.

Πόσα VR θα χρειαστούμε ανά workshop;

4

Χρειάζεται να έχει το εκπαιδευτικό κέντρο ή σχολείο VR εξοπλισμό;

Όχι, η BrainFirst έχει επενδύσει σε τελευταίας τεχνολογίας VR εξοπλισμό και τον φέρνει σε σας.

Θα υπάρχει μόνο ένα session με VR για κάθε παιδί;

Ναι, κάθε παιδί θα χρησιμοποιεί μία φορά τον εξοπλισμό.

Πόσο χρόνο θα κάνει χρήση του εξοπλισμού κάθε παίχτης;

Το παιχνίδι μας έχει μέγιστη διάρκεια τα 5 λεπτά. Είναι ένας ιδανικός χρόνος για μία πρώτη εμπειρία με γυαλιά εικονικής πραγματικότητας.

Ποιός θα παρουσιάζει την ημερίδα της BrainFirst και κάθε session;

Μέλη της BrainFirst και εθελοντές που έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες και κριθούν κατάλληλοι από τα έμπειρα στελέχη μας.

Ποιο είναι το προφίλ των εθελοντών;
  • Εκπαιδευτικούς
  • Bασικές γνώσεις πληροφορικης 
  • Iκανότητες παρουσίασης 
  • Απόφοιτος Λυκείου 
  • Καλή γνώση Αγγλικών
Πως θα απασχοληθούν τα υπόλοιπα παιδιά όσο κάποια χρησιμοποιούν τα γυαλιά και τι δραστηριότητες θα συμπεριλάβουμε στα 45 λεπτά;

Αρχικά θα υπάρχει Warm Up Παιχνίδι – για όλους 10 λεπτά.

Επίσης θα υπάρχει μια οθόνη που θα συνδέεται με το ένα VR, μέσω της οποίας θα εξηγούμε το παιχνίδι στους υπόλοιπους συμμετέχοντες και θα διαρκέσει περίπου 2 session(10 λεπτά)

Ακόμη, θα έχουμε ένα leaderboard στο οποίο τα παιδιά θα κατατάσσονται με βάση την απόδοση τους στο παιχνίδι. Με τους 3 πρώτους να κερδίζουν βραβείο οικολογικής συνείδησης και τον πρώτο ένα προϊόν/δώρο.

Θα υπάρξει κάποιος έπαινος-βεβαίωση συμμετοχής στο τέλος;

Εκτός από τα δώρα που θα λάβουν οι συμμετέχοντες με κορυφαίες επιδόσεις, όλοι θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής στην ημερίδα μας.

Προάγει τις αρχές του σεβασμού, της δημοκρατικής συνύπαρξης, της μη βίαιης επίλυσης συγκρούσεων και της αλληλεγγύης τόσο στο κοινωνικό πλαίσιο μάθησης όσο και στην ευρύτερη του σχολείου κοινότητα ;

Το περιεχόμενο του παιχνιδιού είναι αντιπολεμικό, καθώς υπάρχει «μαγικός απορροφητήρας/φυσητήρας» ,που αντικαθιστά το όπλο. Επιπροσθέτως, υπάρχει γαλήνιο περιβάλλον χωρίς τη δημιουργία αρνητικών συναισθημάτων .

Φόρμα Επικοινωνίας

14 + 5 =

Γράψου στο Newsletter μας